Optimaliseer je oogst met de kracht van data!

13 March 2024

Tijdens het groeiseizoen houdt Agrifirm je op de hoogte van elke stap van jouw gewas. Van de wekelijkse updates over de actuele voederwaarde en groei van je verse gras tot het nauwlettend volgen van de groei en voederwaarde van je maaisnede. Op tientallen bedrijven verspreid over Nederland worden opbrengsten en voederwaarden gemeten, zodat jij altijd beschikt over de meest actuele informatie.

Maar dat is nog niet alles. De gegevens die we verzamelen, vormen de kern van onze voorspellingsmodellen. Zo voorspellen we niet alleen de drogestofopbrengst, voederwaarde en ruw eiwitgehalte op het moment van maaien, maar geven we ook regionaal advies op maat. Wil je een bepaalde snedezwaarte? Of ben je op zoek naar specifieke voederwaarden? Wij hebben het antwoord.

En met onze handige Ruwvoerplus App heb je alle informatie binnen handbereik. Bekijk eenvoudig je kuil- en gronduitslagen en vergelijk ze met voorgaande resultaten. Zo kun je snel en slim aanpassingen maken op jouw bedrijf voor een nog betere oogst.

Heb je de app nog niet? Ontdek dan snel de voordelen van de Ruwvoer+ App en laat jouw gewas groeien als nooit tevoren!”

Ga hier naar de Ruwvoerplus App.

Andere ruwvoer+ nieuws artikelen